Снимка PexelsГермания скочи срещу Унгария. Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер заяви,

...
Снимка PexelsГермания скочи срещу Унгария. Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер заяви,
Коментари Харесай

Хорст Зеехофер: Унгария мина границите, спрете й парите

Снимка Pexels

Германия скочи против Унгария. 

Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер съобщи, че намаляването на еврофондовете на Унгария е една от най-хубавите благоприятни условия да се покаже страната, че е минала всички граници с новия закон против разпространяване на ЛГБТ+ агитация измежду учениците, написа европейската редакция на Politico, представена от организация.

В изявление пред немския вестник Augsburger Allgemeine Зеехофер сподели, че отбраната на полезностите на Европейски Съюз „ може да се преглежда по разнообразни способи “. „ Мисля, че съкращаването на финансирането от Европейски Съюз е един от методите да покажем, че няма да останем безучастни “, сподели министърът.

По-рано този месец унгарският парламент утвърди законопроект, целящ да забрани пропагандирането на хомосексуалността на малолетни, което провокира неотложно отвращение измежду някои страни-членки на Европейски Съюз и Брюксел. В рамките на дни най-влиятелните членове на блока упрекнаха унгарския министър председател Виктор Орбан и неговото държавно управление в подклаждане на хомофобия и нарушение на главните полезности на Европейски Съюз. Предложенията на Зеехофер означават отклоняване от обичайно меката му позиция към Орбан и неговите възгледи.

През 2015 и 2016 година, в разгара на европейската бежанска рецесия, Зеехофер, тогавашният министър председател на Бавария, отбрани Орбан против рецензиите за отношението му към бежанците и даже го предложения на конгреса на Християнсоциалния съюз за 2018 година в Бавария. „ Не всичко, което (Орбан) споделя, е вярно. Но би било неправилно да се нахвърляме върху него с необятни предубеждения “, сподели той по това време.

Запитан за какво в този момент се е дистанцирал от Орбан, Зеехофер сподели, че унгарският водач този път просто е прекалил. Според него новият закон „ нарушава централните полезности на Европейския съюз. Не би трябвало и няма да приемем това “. Зеехофер също по този начин допусна, че мандатът на Орбан може да приключи, макар продължаващите му опити да потисне опозицията и да ограничи свободите на пресата. „ Ако властта не се управлява от опозицията и медиите, тогава контролът ще откри нови способи “, сподели той. „ Никой с политическа отговорност не е ваксиниран против това “.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР